Sinds 1994 het adres voor houten schommelbanken

 

Algemene informatie:

Sinds 1994 is het bedrijf Swinggard actief in het verkopen van duurzaam houten tuinmeubilair van diverse merken, zoals het Finse PEPE, het Nederlandse Gelfort, WTC Kastanjehout, het Noord-Amerikaanse Island furniture by Cox en sinds kort ook de originele Canadese Bear Chair collectie. Swinggard is vooral gespecialiseerd in de verkoop van houten schommelbanken, met name uit Scandinavië.

Naast schommelbanken, voert het bedrijf ook een assortiment aan houten tuinbanken, picknicktafels met vaste of losse banken, zonder of met rugleuning en luxe tuinstoelen. Het meubilair is uitgevoerd in diverse houtsoorten, zoals het milieuvriendelijke robinia, (tamme) kastanje, western red cedar en onder vacuüm en druk geïmpregneerd grenen.

Behalve tuinmeubilair verkoopt Swinggard ook houten lampen van het merk Vermeulen Buitengewone Buitenstaander in diverse uitvoeringen, zoals staande lampen, hanglampen, wandlampen, alles verkrijgbaar in de houtsoorten iroko en mahonie.

Swinggard levert eveneens kastanjehouten afrastering, de zogenaamde Classic Sheep Fences. Eén van de weinige hekwerken, die al eeuwenlang alle concurrentie heeft weerstaan en de afgelopen jaren zijn dienst bewezen heeft als tijdelijke én als permanente terreinafbakening.

Verder is er nog een uitgebreid assortiment aan duurzame houten (regen)tonnen en vaten aanwezig, uitgevoerd in eiken, (tamme) kastanje of robinia.

Swinggard is dealer van houten speeltoestellen van het merk Houtland en men kan er terecht voor hangmatten en hangmatstandaards.

 

Swinggard is geen groot, maar wel een actief bedrijf en goede service verlenen staat voorop. Nieuwsgierig geworden of zijn er nog vragen? Bezoek ons op één van de beurzen waar we jaarlijks staan of maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan de showtuin. Daar staan alle meubelen in weer en wind buiten, zodat iedereen weet hoe het er na een aantal jaren in de tuin uit zal gaan zien. Van harte welkom!